Logo

Slikporrer - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De tykke efterårsporrer er solo-grønsag i en af de bedste forretter, Slikpor­rer, som serveres med rørt smør. En sennepsmarinade, som er af nyere dato, er også god til.

 

Til 4 personer

6-8 tykke porrer

50 g rørt smør og/eller

Sennepsmarinade:

1 dl oliven -, majs- eller vindruekerneolie

½ dl vineddike

1 spsk fransk sennep + salt og peber

 

Kog de rensede porrer møre i letsaltet vand.

Lad dem dryppe god af og ser­ver dem med rørt smør og/eller med Sennepsmarinaden: Pisk olie og vined­dike sammen med sennep og krydr med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her