125 g hel boghvede 
½ liter lunken vand 
50 g smeltet smør 
20 g gær 
2 tsk salt 
150 g grahamsmel 
ca. 650 g hvedemel 
Rør boghvede og vand sammen og lad det stå ca. 1 time. 
Kom det smeltede smør i boghveden og smuldr gæren heri. 
Tilsæt salt, grahamsmel og det meste af hvedemelet. 
Ælt resten af melet i lidt ad gangen, til dejen har en passende, ikke for fast konsistens. 
Kom dejen i en meldrysset skål og læg folie eller låg over. 
Sæt skålen i køleskabet i mindst 8 timer. 
Ælt dejen let igennem og del den i 25 stykker. 
Form stykkerne tilæ små brød og lad dem efterhæve på 2 bageplader i ca. 45 minutter oven på komfuret. 
Tænd for ovnen - så brødene får lidt ovnvarme oven på komfuret. 
Pensl brødene med vand og bag dem i 15-20 minutter ved 200°C på midterste rille.