
4-5 skiver daggammelt franskbrød 
1 dl mælk 
6 æg 
salt og peber 
¼ tsk reven muskat 
1 pakke dybfrossen, hel spinat, optøet 
1 knsp basilikum 
smør eller margarine 
4 stegetomater 
2 spsk danablu 
2 spsk reven parmesan 
*
Overhæld brødet med den kogende mælk og lad det stå 10 minutter. 
Pisk æggene sammen og rør dem lidt efter lidt i brødmassen. 
Tilsæt salt, peber og muskat. 
Varm imens den afdryppede spinat godt igennem med basilikum og lidt salt og peber i en god klat fedtstof. 
Varm fedtstof op i 2 pander og bag af brøddejen 4 små omeletter. 
Belæg halvdelen af hver omelet med spinat og nogle skiver tomat og klap den anden halvdel over. 
Læg dem i smurt, ildfast fad og drys med smuldret Danablu og reven parmesan. 
Dryp med 1 spsk smeltet fedtstof og gratiner retten 10 minutter ved 250°C. 
Server retten straks.