Brød
3 dl lunkent vand 
1 bæger kvarg 5+ (200 g) 
1 ½ tsk salt 
1 spsk olie 
100 g (1 ½ dl) safir fuldkornshvedemel 
80 g (1 dl) Natura hel boghvede 
ca. 400 g (6 ⅔ dl) safir extra hvedemel 
pynt: 
Æg til pensling 
fuldkornshvedemel 
et lille hjerte af pap 
Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes meget godt igennem, til den er smidig. Stilles lunt til hævning, dækket med et klæde ca. 1 time. Dejen slås ned, og rulles ud 2 ½ -3 cm tyk. Stikkes ud som hjerter med en form eller skæres efter en skabelon. Efterhæves ca. 30 min. pensles med sammenpisket æg, læg det lille hjerte på, drys med fuldkornshvedemel og fjern hjertet igen. 
Bagetid: ca. 20 min. ved 200° på midterste ovnribbe.