500 g  honning 
500 g  lys farin eller moskovasukker 
125 g  margarine eller smør 
2 spsk  kanel 
2 tsk  nelliker 
2 tsk  kardemomme 
reven skal af 1 citron 
1 stk pomerans eller 1 - 2 poser hakket appelsinskal 
1 stk sukat eller 1 - 2 poser hakket sukat 
50 g  hakkede mandler 
4 hele æg 
4 æggeblommer 
1 kg  hvedemel 
4 tsk  natron 
 
Glasur: 
4 æggehvider 
1 spsk  eddike 
500 g  flormelis 
 
Honning, farin og smør smeltes.
Krydderier, reven citronskal, pomerans, sukat og fint hakkede mandler tilsættes.
Når det er kølet, røres æggene i. Natron udrøres i lidt varmt vand og tilsættes.
Kagerne sættes med teskeer på en godt smurt bageplade (ca. 20 stk pr plade) og bages ved 200ºC i ca. 7 minutter. 
Glasur: 
Æggehviderne piskes med flormelis og eddiken tilsættes. 
Kagerne glaseres og tørrer i ovnen ved ca. 80ºC i ca. 45 minutter.
Lægges i dåser efter et par dage.