150 g  hvedemel 
75 g  floursukker 
100 g  koldt smør 
1 æggeblomme 
1 tsk  koldt vand 
125 g  ren, rå marcipan 
Bagetid: Ca. 8 min ved 200°C
Bland hvedemel og floursukker sammen i en skål.  
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. 
Tilsæt æggeblomme og vand og saml hurtigt dejen. 
Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. 
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 3 mm tyk dejplade. 
Stik runde kager ud med en dejstikker ( ca 51/2 cm. i diameter). 
Saml den overskydende dej og gentag udstikningen, til der er ca 40 kager. 
Tril ca 40 små marcipankugler og læg en på hver kage. 
Saml med 3 fingre dejen op om marcipankuglen. 
Sæt napolionshattene på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Lad dem køle af.
Tips: "Hattenes" hjørner kan dyppes i smeltet overtrækschokolade