Logo

Små pizzaer med skinke og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld
Tomatpure
Skiver af god skinke
Tomat i skiver
Revet ost
Lidt oregano

Dej:
1 ½ l vand
75 g gær
750 g durummel
1 ½ spsk salt
3 spsk god olie
1200 g hvedemel

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie og salt samt hvedemel, indtil dejen bliver smidig. Dejen stilles til hævning et køligt sted ca. 2 timer.
Dejen rulles ud til små pizzaer på størrelse med en underkop.
Tomatpureen smøres på. Skiver af tomat og skinke fordeles på pizzaen, som til sidst drysses med revet ost og oregano.
Bages ved 180º i ca. 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her