Logo

Små rejesouffléer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g pillede rejer
1 ½ spsk smør eller margarine
1 ½ spsk hvedemel
2 dl fløde
2 æg

Smelt fedtstoffet og bag op med hvedemel og fløde.
Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i en af gangen.
Kom rejerne i massen og krydr med salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtig i.
Hæld souffledejen i små portionsskåle af ovnfast materiale.
Bag souffleerne gyldne ca. 15 min. ved 200°C.

Tips: Server straks. Pynt evt. med dild og rejer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her