
 
Server små lækkerier
uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften.
Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden
gæsterne kommer. 
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryseegnede. Opskriften er til 8 personer. 
 
#
1 pakke smørtyve 
125 g flødeost 
75 g blåskimmelost 
2 spsk purløg (fintsnittet) 
2 spsk krydderurter fx timian, basilikum, oregano (finthakket) 
1 tsk hvidløg (knust) 
¼ tsk friskkværnet sort peber 
1-2 bdt radiser 
*
 
Lad de to slags ost
få stuetemperatur og pisk dem sammen med de øvrige ingredienser. 
Anret i en skål med smørtyve
og rensede radiser som tilbehør eller fyld osten i smørtyvene med en teske og
pynt med radiser. 
 
Tip: Erstat evt.
smørtyve med små stykker knækbrød, rugkiks eller ristet brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin