1 alm. hvidkål 
½ kg  gulerødder 
1 hel rød peber 
salt 
2 tsk  sukker 
1 lille knivspids knust chili 
4 tsk  karry
 
Skær kålen groft.
Skær gulerødderne i store tern.
Skær peberen i alm. tern. 
Kog kålen med salt i 15 minutter og kom gulerødder og peber oveni og 
kog videre 15 minutter. 
Brænd karry og chili af med lidt rapsolie i en kasserolle.
Når kålen er færdig hældes vandet fra kålen over i kasserollen med 
krydderierne hvorefter det hele hældes tilbage over kålen som vendes 
godt i "krydderlagen". 
Derefter sies al væden fra kålen som kan tilsættes lidt olie (raps eller 
andet) og det hele blandes godt og er færdig til servering med 
frikadeller til.
  
Tips: Brug udelukkende rapsolie til al madlavning, da den er total 
smagsfri.
Tips: Kållugt
Læg 2-4 halve uskrællede æbler oveni, når du koger kål, det skulle tage 
kållugten.