
1 fladt tyrkisk brød (ca. 350 g) 
125 g groftrevet mellemlagret ost, fx Riberhus 16% (30+) 
75 g afdryppede, hakkede soltørrede tomater i olie 
¼ tsk groft salt 
friskkværnet peber 
½ liter rucolasalat eller salatkarse 
1 tsk herbes de provence (fransk krydderiblanding) 
Tilbehør: 
125 g oliven 
125 g saltede mandler 
 
Læg brødet på en plade med bagepapir. 
Bland revet ost sammen med hakkede tomater, herbes de provence, salt og peber. 
Fordel blandingen på brødet og bag det midt i ovnen. 
Skær det varme brød i "lagkagesnitter" og fordel salaten ovenpå. 
Server straks som snack eller som tilbehør til fx en pastaret.
 
Energiindhold pr portion: 2595kJ
Energifordeling: Protein: 15%, Kulhydrat: 40%, Fedt: 45% 
Fryseegnet: Nej - Tilberedningstid: 15 min
 

Karrysuppe med rejer 
1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe 
200 rejer i lage eller optøede, frosne 
½ liter kinakål i strimler (ca. 100 g) 
5 cl hakket frisk persille 
¾ tsk fintrevet citronskal 
Tilbehør: 240 g ristet flute i skiver 
 
Hæld karrysuppen i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Lad rejerne dryppe af. 
Læg kinakålen i 6-8 varme portionsskåle og hæld suppen over. 
Fordel rejerne i skålene og drys med persille blandet med citronskal.
 
Energiindhold pr portion: 1620kJ
Energifordeling: Protein: 18%, Kulhydrat: 51%, Fedt: 31% 
Fryseegnet: Nej. - Tilberedningstid: 30 min.