Logo

Snegle i beignet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 snegle

Beignet dej:
l25 g hvedemel
2 æg
½ tsk salt
2 spsk øl
1 ¼ dl vand
olie eller friture fedt til kogning

Dej:
Æg, salt, ø! og vand piskes sammen, melet piskes i (skal have konsistens som pandekagedej).
Dejen hviler i 20 min.
De aftørrede snegle dyppes i beignetdejen, og koges lysebrune i det varme fedtstof.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her