Logo

Snegle i Bourgogne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 kogte snegle
24 sneglehuse (rengjorte)
2-3 skalotteløg
1 kvist estragon
1-2 dl bourgogne rødvin
200 g smør
1-2 fed hvidløg
salt
peber

Lagen hældes fra sneglene og gemmes.
Sneglene sættes til afdrypning i en sigte.
Skalotteløgene pilles og hakkes fint sammen med estragonen.
Derefter kommer man det i en gryde og drysser det med peber, hvorefter rødvinen hældes over.
Det hele koges herefter ind ved svag varme i Ca. 15 min.
hvorefter det sættes til afkøling.
Hvidløg pilles, knuses og røres sammen med smørret i den afkølet rødvins fond sammen med lidt salt.
Sneglehusene anbringes med åbningen opad i en sneglepande (eller i en bradepande i et tykt lag salt, således at de ikke vælter), og der hældes en lille smule lage i hvert hus.
Derefter stoppes der en kogt snegl i huset, der efterfølgende lukkes med et låg hvidløgrødvinssmørret.
Sneglene varmes herefter 110 min. i en 220 gr. varm ovn.
Servering: På sneglepande eller bradepande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her