Logo

Sneglesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-12 vinbjergsnegle
1 løg
1 lille bdt persille
1-2 fed hvidløg
50 g smør
50 g rasp
½ fl. hvidvin
1-2 dl piskefløde
salt
peber
lidt speciel snegleblandingskrydderi
evt. lidt bouillon

Løg og persille hakkes fint, og sneglene kvartes.
Det hakkede sauteres i smør, og snegle, hvidløg, persille,salt og peber tilsættes.
Derefter vendes lidt rasp i, og hvidvin og piskefløde tilsættes.
Kan serveres med brødcroutons, stegt gyldne i smør samt krydret med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (566 stemmer)
Siden er blevet set 3.329 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her