5 æg 
225 gram sukker 
250 gram hvedemel 
3 tsk bagepulver 
2 spsk kakao 
2 dl vand 
200 gram margarine 
 
Kokoscreme: 
100 gram margarine 
150 gram kokosmel 
2 æg 
175 gram sukker 
 
Pisk hele æg og sukker meget grundigt. 
Bland hvedemel, bagepulver og cacao og vend det i æggemassen uden at røre mere end højst nødvendigt. 
Giv vand og smør et opkog, rør det let og hurtigt i dejen og hæld den i en smurt, raspdrysset bradepande. 
Bag ca. 20 minutter ved 200ºC til kagen er næsten gennembagt.
Tilbered imens kokoscremen: 
Pisk alle ingredienser til cremen sammen i en gryde og varm op under piskning til cremen er jævn, men lad den ikke koge.
Bred kokoscremen over kagen og bag videre ca. 10 minutter til overfladen er gylden og sprød.