Logo

Snysk fra Als

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Snysk er en klassisk sønderjysk sommerret. Der findes mange forforskellige versioner af denne ret, men den laves dog altid på frisk grøntsager. Her laves den på sølvbede, gulerødder og nye kartofler.

 

150 g sølvbedestilke evt. broc­coli eller blomkål
150 g gulerødder
150 g ærter
150 g snittebønner
150 g nye kartofler
1 bdt persille
Mælk og hvedemel
 
Sølvbede, gulerødder, ærter, kartofler og snitbønner skæ­res i mundrette stykker og koges i letsaltet vand, der lige dækker grønsagerne, under hele kogningen.
Når grønsagerne er møre, hældes mælk ved samt en mælke-meljævning, så der opnås en konsistens, som en legeret suppe.
Ved serveringen drysses hakket persille over samt smør­klatter.
Retten serveres i dybe tallerkener og spises sammen med røget flæsk, stegt ål eller stegte rødspætter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (16 stemmer)
Siden er blevet set 9.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her