100 g  margarine 
25 cl. citronvand 
1 tsk  sukker 
1 tsk  salt 
50 g  gær 
500 g  hvedemel 
1 æg 
sukker til top 
 
Smelt margarinen i en gryde, hæld citronvanden i når margarinen er lunken, heri kommes 1 tsk  sukker og salt, gæren smuldres i og røres helt ud. 
Til sidst kommes melet i og æltes godt sammen.
Hæves i ½ time i gryden med et klæde over. 
Rulles ud til boller (22 stk ca.) og hæver igen i ½ time. 
Pensles med æg og drysses med sukker.
Stilles i en 220-250ºC forvarmet ovn i 10-15 minutter på midterste rille.
Spises lune.
  
Tips: Bollerne kan også laves med en danskvand og man kan bruge nutana margarine og bollerne er helt uden mælk derfor kan disse spises af folk der ikke tåler mælke produkter.