Logo

Soja agar agar budding med frugter - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g sultanas
150 g dadler, skåret i halve
150 g jordbær, skåret i kvarte
150 g økologiske æbler, skåret i meget tynde både
300 g økologisk honningmelon, skåret i tynde skiver
8 dl vand
6 dl Bonsoy naturel
2 spsk agar agar
1 knsp. havsalt
12 spsk honning eller rismalt

Fordel frugterne i 4 dessertskåle
Pisk vand, sojamælk, agar agar, nigari havsalt, og honning sammen i en gryde.
Kog væsken 2-3 minutter under konstant piskning til den begynder at samle sig.
Fordel den flydende 'budding' i de fire skåle.
Det skal gå hurtigt så den ikke når at størkne.
Stil skålene 2-3 timer i køleskabet indtil buddingen er størknet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her