Disse kager frembringer minder om varme sommerdage, hvor du vil kunne hengive dig til nydelsen af, hvad der engang forekom at være meterhøje isanretninger. Prøv en af disse kager på en varm sommerdag og se om den har samme effekt hos dig. 
 
18 cupcakes:
150 g hvedemel 
200 g sukker 
1 tsk bagepulver 
1 tsk natron 
1 ¼ dl coca-cola 
125 g smør, skåret i små stykker 
1 æg, pisket let sammen
¾ dl kærnemælk 
1 tsk vaniljeessens 
115 g marshmallows i små stykker (kan udelades)
 
Coca-Colaglasur: 
300 g flormelis 
1 knivspids salt 
ca. ½ dl Coca-Cola 
125 g smør, skåret i små stykker 
1 tsk vaniljeessens 
flødeskum til pynt 
slik til pynt (kan udelades) 
 
A. Varm ovnen op til 180°C 
Bland mel. sukker, bagepulver og natron i en stor skål. og stil det til side. 
 
B. Bring cola og smør i kog i en tykbundet gryde, mens du hele tiden rører. 
Tag det fra varmen, og hæld det i melblandingen, mens du rører kraftigt med en træske. 
Tilsæt æg, kærnemælk og vaniljeessens. 
Når dejen er glat, vender du marshmallowsstykkerne i. 
 
C. Fyld papirformene ca. ⅓ op med dej, og bag kagerne i 20-25 minutter, eller til en tandstikker stukket ind i midten, kommer ud uden dej. 
Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af. 
 
Glasur: Kom flormelis og salt i en stor skål. 
Bring cola og smør i kog i en tykbundet gryde, mens du hele tiden rører. 
Tag det af varmen, og hæld det langsomt i skålen med flormelis under konstant omrøring. 
Rør, til glasuren er glat. 
Lad glasuren køle af, og pisk den så nogle minutter med elpisker. 
Kom glasuren på kagerne, og pynt dem med en klat flødeskum og evt. slik. 
Klip nogle sugerør midt over, og stik et i hver kage.