Kage: 
4 æg 
150 g sukker ( 1 ½ dl ) 
skallen af ½ citron 
100 g hvedemel ( 2 dl ) 
100 g smeltet smør 
 
Rabarberfyld: 
ca. 400 g rabarber 
150 g sukker ( 1 ½ dl ) 
 
Cremefyld: 
2 æggeblommer 
150 g sukker ( 1 ½ dl ) 
kornene af ½ vaniljestang 
og det tomme hylster 
2 ½ dl mælk 
1 ½ spsk  majsstivelse 
1-2 blade husblas 
1 ½ dl piskefløde 
 
Pynt: 
flormelis 
halve jordbær 
 
Til kagen piskes æg og sukker meget længe, ca. 10 min. til det er helt tykt og lysegult. 
Citronskallen piskes i og melet sigtes over og vendes i. 
Smørret smeltes og røres forsigtigt i. 
Dejen kommes i en smurt og raspet springform og bages i 35-40 min. ved 
180° til den slipper en strikkepind.
Tages ud og afkøles og flækkes med en tråd eller en skarp kniv i tre 
bunde.
Rabarberne renses og skæres i mindre stykker, der forsigtigt koges til 
kompot med sukker under låg ved svag varme i ca. 10-15 min. 
Afkøles og lægges mellem nederste og midterste bund.
Til cremen koges mælken og den tomme stang vanilje. 
Æggeblommerne piskes med sukkeret, mælken piskes i sammen i sammen 
med majsstivelsen. 
Det hele varmes op igen til cremen jævner.
Husblasen udblødes i koldt vand og smelter i cremen, man kan selv justere 
konsistensen med antallet af blade af husblas.
Cremen afkøler men må ikke stivne. 
Fløden piskes til skum og vendes i cremen, der afkøles helt.
Cremen lægges mellem mellemste og øverste bund, der drysses med sigtet 
flormelis og pyntes med halve friske jordbær, der klæder rabarbersmagen godt.