Logo

Spaghetti a la cremefine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

300 g spaghetti
150 g skiveskåret bacon i tern (eller en god italiensk skinke)
2 fed hakket hvidløg
1 rød chili i tern
150 g hakkede soltørrede tomater
250 ml Cremefine til Madlavning
30 g friskrevet parmesan
Salt og friskkværnet peber
Masser af frisk basilikum

Spaghettien koges i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
Steg bacon i et par minutter.
Tilsæt hvidløg, soltørrede tomater og chili og svits det med et øjeblik.
Tilsæt Cremefine til Madlavning og varm igennem.
Tilsæt parmesan og smag til med salt og peber.
Anret spaghettien på et fad og hæld sauce over.
Pynt med basilikum og server med en fyldig salat og lækkert brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her