
Spaghetti med Napoli-sauce
1 lille løg 
4 sardelfileter 
3 spsk (oliven)olie 
250 g champignon 
3 spsk koncentreret tomatpuré 
1 spsk finhakket persille 
½ tsk salvie 
½ tsk merian 
1 ds tunfisk naturel 
1 pot purløg
Tilbehør: kogt spaghetti - Kogning af pasta, spaghetti, makaroni etc. se Tillæg. - Kog dobbelt portion - se imorgen / næste dag. 
Tilbehør: Hvidt brød 
*
Hak løg og sardelfileter meget fint og varm det godt igennem i olien. 
Tilsæt hakkede champignoner og lad det snurre 5-6 minutter. 
Rør tomatpuré, persille, salvie og merian i og tilsæt tunfisken, der er plukket i småstykker med en gaffel. 
Varm saucen igennem og server den til kogt spaghetti med purløgsdrys, sammen med brød. 

Crespelles
1 portion usødede Pandekager - se Tillæg
1 pakke dybfrossen, hel spinat 
smør eller margarine 
salt og peber 
2 spsk hvedemel 
2 dl mælk 
4 spsk reven Danbo ost 
2 spsk cremefraiche eller piskefløde 
*
Bag pandekagerne. 
Opvarm den frosne spinat nogle minutter i lidt fedtstof. 
Fordel den afdryppede spinat på pandekagerne og drys med lidt salt og peber. 
Rul dem sammen og læg dem tæt i smurt, ildfast fad. 
Bag 1 spsk smør eller margarine af med hvedemel og spæd med den kogende mælk. 
Lad det koge sagte nogle minutter og tag gryden af varmen. 
Rør ost og cremefraiche eller piskefløde i og hæld saucen over pandekagerne. 
Fordel eventuelt lidt fedtstof over retten og stil den ind i en 225°C varm ovn i 15-20 minutter.