500 g spaghetti 
150 g friske asparges 
175 g frosne bønner 
40 g smør 
1 stilk bladselleri - i skiver 
150 g frosne ærter 
3 ½ dl piskefløde 
50 g friskrevet parmesan 
salt og peber
  
Spaghettien koges netop mør i en stor gryde spilkogende vand. 
Hældes op i en sigte, drypper godt af, og hældes tilbage i gryden. 
Mens spaghettien koger, skæres de friske asparges i mindre stykker. 
De koges i 2 min i en lille gryde kogende vand. 
Tages op med en hulske og lægges direkte i en skål koldt vand. 
Bønnerne blancheres kort i kogende vand og stilles til afkøling. 
Smørret smeltes på en pande, og selleriskiverne sauteres under omrøring i 2 min. 
Tilsæt derpå ærter og fløde, og kog videre i 3 min. 
Til sidst tilsættes asparges, bønner, parmesan, salt og peber. 
Saucen bringes i kog og simrer i 1 min. 
Den landes grundigt sammen med den nykogte spaghetti. 
Retten serveres omgående i varme pastaskåle.
  
Tips: Grønsagerne kan varieres i denne opskrift: prøv med porrer, squash eller sukkerærter. 
Godt drys er fx frisk dild eller basilikum.