1 stor grøn peberfrugt 
2 spsk olivenolie 
2 fed hvidløg, pressede 
2 x 425 g flåede tomater, fra dåse 
1 ½ dl vand 
2 mellemstore squash, hakkede 
1 spsk kapers, hakkede 
3 spsk sorte oliven unden sten, hakkede 
2 spsk friskhakket basilikum 
salt og peber 
500 g spaghetti eller linguine 
50 g friskrevet parmesan, ved servering
  
Peberfrugten befries for frø og frøstol og snittes i smalle strimler. 
Lien opvarmes på en stor pande. 
Hvidløget sauteres ved lav varme i ½ min. 
Derefter tilsættes peberfrugt, tomater, vand, squash, kapers og oliven. Koges igennem i 20 min under omrøring. tisæt basilikum, salt og peber og rør saucen igennem. 
Imens koges pastaen i en stor gryde med rigeligt vand til den er netop mør. 
Serveres i varme tallerkner med saucen ovenpå og med et godt drys 
parmesan.