1 lille rødbede 
2 store løg 
5 gulerødder 
2 spsk  miso 
250 g  champignoner 
1 spsk  mørk sesamolie 
1 grøn peber 
2 spsk  tahin 
4 bladselleri 
1 tsk  oregano 
1 tsk  basilikum 
Skær alle grønsagerne i terninger. 
Sauter løg og champignoner i olien, til de bliver gennemsigtige og trykkog resten af grønsagerne sammen med en anelse vand i 20 min. 
Purér eller blend grønsagerne. 
Tilsæt løg og champignon og lad det simre med miso, tahin, oregano, og basilikum i 5 min.
 
Variation: grønsagerne kan koges i 45 min. i stedet for at trykkoges. Brug tomater i stedet for rødbede og gulerødder, skær da først kernerne fra. Bland evt. saucen med seitan eller stegt tofu, og smag til med hvidløg. 
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.