kalkun- eller kyllingekød 
2 løg 
3-4 kartofler 
4-5 fed hvidløg 
1 grøn peberfrugt 
1 rød peberfrugt 
4 spsk  tomatkoncentrat 
1 dåse hakkede tomater 
2 håndfulde oliven 
 olivenolie 
4 spsk  flødeost med hvidløg 
 paprika 
 chilikrydderi 
 basilikum 
 revet ingefær 
2 laurbærblade 
hele  sorte peberkorn 
fløde 
Skær kødet i terninger. 
Pil og hak løget, pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver. 
Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. 
Svits løg, kød og kartoffelterninger i olivenolie i en gryde. 
Knus laurbærbladene i og kom hele  sorte peberkorn ved. 
Drys med salt, chilikrydderi, paprika og tilsæt de hakkede tomater og tomatkoncentrat. 
Rør godt i blandingen og tilsæt 7-8 dl  vand. 
Tilsæt flødeost, oliven og strimler af peberfrugterne. 
Tilsæt revet ingefær. 
Kog suppen godt igennem. 
Smag til og servér den rygende varm med kold piskefløde i midten og et stykke hvidløgsflûte. 
Tips: Man kan også servere suppen med hvidløgs-brødtern på.