Logo

Spansk indbagt rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g frosne rejer
1 stor peberfrugt
30 g smør
3 spsk hvedemel
5 dl bouillon
2 ½ dl mælk
2 ½ dl hvidvin
2 spsk tomatpure
Salt og peber
1 pk butterdej
2 æggehvider
1 æg
 
Tø rejerne op og halver peberfrugten, skær den i fine strimler.
Svits den i smørret, drys hvedemel over og spæd med suppen.
Lad det snurre i 5 min.
Og tilsæt derpå mælk, vin pure og rejer.
Smag til med salt og peber, og hæld suppen i ovnfast portionsskåle.
Rul dejen let ud og skær den til, sådan at den kan dække skålen og stikke 2 cm, ud over kanten hele vejen rundt.
Pensl både skål og dej to gange med æggehvider, læg låget på og tryk det omhyggeligt til.
Pensl låget med sammenpisket æg og bag suppen i ca. 20 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her