200 g frosne rejer 
1 stor peberfrugt 
30 g smør 
3 spsk  hvedemel 
5 dl bouillon 
2 ½ dl mælk 
2 ½ dl hvidvin 
2 spsk tomatpure 
Salt og peber 
1 pk butterdej 
2 æggehvider 
1 æg 
 
Tø rejerne op og halver peberfrugten, skær den i fine strimler. 
Svits den i smørret, drys hvedemel over og spæd med suppen. 
Lad det snurre i 5 min. 
Og tilsæt derpå mælk, vin pure og rejer. 
Smag til med salt og peber, og hæld suppen i ovnfast portionsskåle.
Rul dejen let ud og skær den til, sådan at den kan dække skålen og stikke 2 cm, ud over kanten hele vejen rundt. 
Pensl både skål og dej to gange med æggehvider, læg låget på og tryk det omhyggeligt til.
Pensl låget med sammenpisket æg og bag suppen i ca. 20 min. ved 200ºC.