6 stykker kyllingebryst uden ben 
6 tynde skiver skinke 
tandstikker 
60 gram smør 
1 lille hakket løg 
1 lille gulerod i fine tern 
1 spsk  hvedemel 
3 ¼ dl  hønsebouillon 
2 ½ dl  æblecider 
¼ tsk  stødt peber 
¼ tsk  stødt muskatnød 
⅔ dl  ristede pinjekerner 
 
Forvarm ovnen til 180ºC. 
Skær et dybt indsnit i den tykkeste del af hvert kyllingebryst med en 
skarp kniv. 
Læg en skive skinke ind og fæst den med tandstikker. 
Dæk kyllingen med plastfilm og stil den i køleskab indtil den skal bruges. Smelt smør i en gryde. 
Kom løg og gulerod i, læg låg over og lad det simre ved svag varme i ca. 4 minutter eller til grønsagerne er bløde. Drys melet i og rør rundt til 
melet tager farve. 
Tilsæt bouillon og cider lidt ad gangen og rør til saucen er glat. 
Krydr med peber og muskatnød. Lad saucen koge i ca. 3 minutter ved 
jævn varme under omrøring til den jævner. 
Lad den koge yderligere 1 minut og tag gryden af varmen. 
Fordel kyllingestykkerne i et enkelt lag i et ovnfast fad og hæld saucen 
over. 
Dæk fadet og stil det i ovnen 20–25 minutter. 
Tag tandstikkerne ud og server kyllingen med lidt sauce. 
Drys med pinjekerner.
Serveres med stegte kartofler og auberginer.