Logo

Spansk smør - Beurre calabrais

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 gr smør
Saften af en halv citron
Skallen af 2 citroner, skåret i julienne, uden det hvide
20 stk sorte oliven, skåret i skiver
2 spsk kapers
1 lille bundt snittet bredbladet persille

Citron-juliennen blancheres. Smørret smeltes til det er næsten brunt. Den blancherede
citronjulienne, oliven og kapers tilsættes. Lige før saucen serveres varmes den op til smørret er brunt og citronsaften tilsættes. Til sidst tilsættes bredbladet persille i julienne.

TIPS: Saucen kan også tilsættes tomatconcasse, det giver et flot farvespil i saucen. Denne sauce serveres især til fisk, stegt rødspætte, rokkevinge eller stegt torskefilet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her