Logo

Spanske kartofler med pesto af rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2-3 personer:

Pesto:
ca. 75 g rucola
50 g parmesan
4 soltørrede
tomater i olie
1-2 spsk valnøddeolie

Rucola, parmesan og soltørrede tomater i krydret olie blendes til en grov pesto, som spises til papirtynde skiver lufttørret skinke.

Hak skyllet rucola, ost og afdryppede tomater med en kniv, og blend alt sammen med olie.

Kartofler: 150 g havsalt (fx Maldon) opløses i 6 dl kogende vand. Tilsæt 600 g skrubbede kartofler, og kog dem under låg i 20 minutter. Læg dem med en hulske på en bageplade, og giv dem 5-10 minutter i en 150° varm ovn. Kartoflerne får en fin saltskorpe, men indeni er de blot lækre og aromatiske, ikke salte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her