Logo

Spareribs med cole slaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 spareribs

Marinade:
2 dl god tomatketchup
1 dl japansk el. kinesisk soja
1 dl rødvinseddike
2 spsk Dijonsennep
½ dl akaciehonning
2 fed hvidløg
1-2 spsk frisk timianblade
1 tsk stødt ingefær
et par stænk tabasco

Cole slaw:
½ sommerkål
4 gulerødder
3 grønne æbler
2 små bæger cremefraiche el. Fromage frais
8 spsk mayonnaise (kan undlades)
2 spsk fint klippet purløg

Marinade:
Pisk alle ingredienserne sammen. Gem ca. 1 dl Til pensling og servering. Skær om nødvendigt lidt fed t af de udskårne spareribs. Læg dem i kogende vand, tilsat lidt salt, og lad dem simre i ca. ½ time.

Pensl de forkogte ribben med den sammen rørte marinade. Læg dem i et fad eller i en stor frysepose. Lad kødet trække mindst 3-5 timer, gerne fra om morgenen til om aftenen.
Derefter fjernes lidt af marinadelaget med lidt køkkenrulle, så kødet ikke branker.
Grill ribbenene i god afstand fra gløderne. Vend dem ofte, og pensl dem indimellem med marinaden.

Cole slaw:
Snit kålen meget fint, riv gulerødder og æbler på den grove side af råkostjernet. Rør dressing af cremefraiche el. fromafe frais, mayonnaise og bland grønsagerne og æbler i.
Smag til med salt og peber. Pynt med æbler og drys med purløg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her