Logo

Sparesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sparesuppe

 Billede af: Jonna Andersen 

 

200 g hakket oksekød
1 løg
1 rød eller grøn peberfrugt
1 porre
1-2 gulerødder
1 stk hvidkål
1-2 spsk smør eller margarine
1 dl ris (80g.)
½ spsk tomatpure
1,5 l. hønsebouillon
salt eller sellerisalt, peber, hvidløgspulver
basilikum eller rosmarin
 
Hak løg og peberfrugt, skær porren i ringe, gulerødderne i skiver og snit hvidkålen fint.
Svits grønsagerne i fedtstoffet.
Brun kødet og bland det med grønsagerne.
Tilsæt ris og tomatpure, hæld bouillon over.
Krydr og lad suppen koge ved svag varme ca. 20 min, til risene er møre.
Kan serveres med flødepeberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her