Logo

Specier 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
125 g smør eller margarine
125 g mørk farin
½ æg
½ tsk kardemomme
½ tsk hjortetaksalt

Hvedemel, kardemomme og hjortetaksalt blandes.
Fedstoffet smuldres heri.
Puddersukkeret tilsættes, og dejen æltes let sammen med det halve sammenpiskede æg.
Trilles i tykke stænger, som lægges koldt til de er hårde.
Derefter skæres de i skiver og bages ca. 8 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.377 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her