Logo

Spegeskinke med salater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver spegeskinke
 
Tomatsalat:
4-5 modne tomater
1 hakket skalotteløg
salt
ca. 2 spsk olivenolie
 
Champignonsalat:
250 g champignon
1 portion marinade
1 fed hvidløg
1 spsk hakket persille
 
Grøn salat:
1 salathoved
1 portion roquefort-marinade (olie/eddike marinade tilsat 2 spsk
roquefort)
 
Tomaterne skæres i skiver, drysses med hakket løg, salt og overhældes
med olie.
De rensede champignon skæres i skiver og vendes i marinade, sammen
med hvidløg og persille.
Rør roquefortmarinaden i salatskålen.
Læg den skyllede salat i skålen, men bland først salaten inde ved bordet.
 
Tips: Spegeskinke skåret i papirstynde skiver serveret med et udvalg af
salater, er en let og velsmagende forret, og kan med lige stort held
serveres til det kolde bord eller som en bid natmad. Salaterne kan
varieres alt efter, hvad spisekammeret rummer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her