25 g gær 
2 ½ dl lunkent vand 
2 æg 
200 g hakket frossen spinat 
1 tsk salt 
3 spsk olie 
600 g hvedemel 
100 g flødeost naturel 
2 fed hvidløg 
 
Rør gæren ud i det fingervarme vand og pisk æggene i et efter et.
Tø spinaten op, evt. i mikrobølgeovnen og pres væden af. 
Rør spinaten i æggeblandingen sammen med salt og olie. 
Rør melet i lidt ad gangen til en let klistret dej. 
Lad dejen hvilke tildækket i ca. 1 time et lunt sted. 
Rør flødeosten med presset hvidløg. 
Fordel dejen i smurte muffinsforme eller i dobbelte muffinspapirforme. 
Lav en fordybning i midten af hver portion med en finger og kom en 
skefuld af flødeosten i. 
Luk hullet med dejen ind over flødeosten. 
Lad muffinsene hæve i ca. 30 minutter. 
Bag dem i midten af ovnen ved 200°C i ca 25 minutter. 
Lad dem afkøle lidt inden de tages ud af formen.