500 g  frisk spinat 
250 g  cherrytomater 
4 skiver tørt franskbrød 
1 fed hvidløg 
1 bdt  persille 
150 g  fetaost 
 olie 
 hvedemel 
Rib og skyl spinaten grundigt. 
Skyl cherrytomaterne og prik hul i toppen af hver. 
Vend dem i lidt hvedemel.  
Skær brødet i tern på ca. 1 cm og steg dem på en pande med olie og hvidløg.  
Skyl persillen og hak halvdelen, vend dette i brød croutonerne og sæt dem til side. 
Skær fetaosten i tern. 
Varm ca. 1 dl   olie op i en lille  gryd (for at se om den er varm nok, kan man stikke en tandstik ned og hvis olien bruser om pinden, er den varm nok). 
Steg tomaterne 4-5 stk ad gangen 3-4 minuter og tag dem op og læg dem på et stykke køkkerulle. 
Anret spinaten i en skål og pynt med feta, brødcroutoner og tomater, 
samt resten af persillen plukket i små duske. 
Serveres med frisk brød.