2 stk gåsebryst
 
Saltlage: 
350 g  salt 
1 l. vand 
 
Tilbehør: 
¼ savoykål i julienne (i tynde strimler)
3 gulerødder i meget tynde skiver
1 finthakket løg
1 kop vand
 
Sauce: 
1 lille løg
1 spsk  smør
 Hvidvinseddike
 Sukker
¼ piskefløde
 Revet frisk peberrod
 Salt
 peber
Gåsebrysterne lægges i saltlage 2 døgn, inden de skylles og koges i letsaltet vand i 15 min. 
Sauce: 
Det hakkede løg svitses i gyldent smør, tilsæt fløden og lad det stille koge op. Smag til med hvidvinseddike, sukker, revet peberrod, salt og peber.
Tilbehør: 
Savoykål, løg og gulerødder dampes under låg i letsaltet vand ca. 4-5 min.
Gåsebrysterne anrettes i skiver på en bund af savoykål med peberrods-sauce henover. Der pyntes med kørvel og serveres med hvide kartofler.