Arbejdstid: 45 min. Bagetid: 18 min. Ikke fryseegnet. 
1 stor plade frossen butterdej 
Creme: 
3 ½ dl fløde 13% 
1 stang vanilje 
3 æggeblommer 
2-3 spsk sukker 
2 spsk majsstivelse 
2 spsk rom 
2 ½ dl piskefløde 
Endvidere 
150-200 g frosne hindbær 
2-3 spsk sukker 
Drys: 
Flormelis 
Lad butterdejen tø ved stuetemperatur ca. 30 min. Bag bunden 16-18 min. ved 200ºC. Lad den blive kold. 
Creme: 
Bring fløde og den flækkede vaniljestang i kog. Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen. Pisk lidt af den kogende fløde i og hæld det derpå tilbage i gryden. Giv cremen et opkog. Tag gryden fra varmen og lad cremen blive kold. Rør rom i. Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Lad hindbærrene tø og tilsæt sukker efter smag. Flæk bunden i 3 bunde og læg dem sammen sammen med creme og hindbær. Sigt et tyndt lag flormelis over kagen. 
Tips: 
Bundene kan også skæres i aflange kager til Napoleonskager og pyntes med glasur og flødeskum.