Dej: 
175 g smør 
2 dl sukker 
1 æg 
3 dl hvedemel 
2 tsk kanel 
 
Fyld: 
3 dl piskefløde 
1 tsk vaniljesukker 
 
Garnering: 
75 g mørk chokolade 
1 spsk smør
Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir. 
Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget. 
Bland hvedemel og kanel og rør det i dejen. 
Læg bagepapiret på en plade. 
Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6 
min ved 225°C på midterste rille. 
Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af. 
Lad dem blive kolde. 
Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør. 
Bred chokolade over en af bundene. 
Pisk fløden til skum, tilsæt vaniljesukker og læg bundene sammenmed 
flødeskummet. 
Læg bunden med chokolade øverst. Server straks