
 
Krebsehaler er
luksus, og de er meget velegnede til stuvning, da de er faste i
konsistensen. 
4 personer.
Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: ca. 10 min. 
 
#
Stuvning: 
1 stor fennikel 
15 g smør 
1 tsk røget eller
alm. paprika 
4 dl grønsagsbouillon
2½ spsk majsstivelse
2½ spsk koldt vand 
250 g kogte pillede
krebsehaler (evt. frosne) 
salt og friskkværnet
peber 
 
Endvidere: 
4 store
butterdejsskaller eller 8 tarteletter 
kørvel 
*
 
Skær de grove stilke
på toppen af fenniklen væk. 
Skær fenniklen i små
terninger. 
Steg dem blanke i
smør. 
Tilsæt paprika og
grønsagsbouillon, og kog i 3-4 min. 
 
Rør majsstivelse ud
i vand, og tilsæt den i gryden under omrøring. 
Kog i 3-4 min., til
saucen er blank. 
 
Vend krebsehalerne i
saucen, og smag til med salt og peber. 
Fyld lune
butterdejsskaller eller tarteletter med krebsestuvningen. 
Drys med kørvel, og
server straks.