25 g  gær
3 dl  vand
2 spsk  olie
1 tsk  salt
450 g  hvedemel
Smuldr gæren i en skål. 
Varm vand og olie til ca. 37ºC (fingervarmt) og opløs gæren heri.
Tilsæt salt og det meste af melet.
Ælt så meget hvedemel i dejen som den kan tage.
Ælt grundigt i ca. 10 minutter til dejen er smidig. 
Dæk skålen med plastfolie og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 4 timer eller i køleskabet natten over.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og klap den ud til en ca. 3 cm.  tyk plade.
Drys pladen med lidt hvedemel og skær den ud i trekanter med en meget skarp kniv.
Læg trekanterne på en smurt plade og lad dem efterhæve utildækket i ca. 30 minutter.
Bag trekanterne i en forvarmet ovn ved 275-300ºC i ca. 10 minutter