300 g sigtet flormelis 
30 g past. æggehvide 
1 tsk  siet citronsaft
  
Hæld 30 g pasturiserede æggehvider op i en skål og tilsæt 
citronsaften. 
Sigt flormelis i lidt af gangen, mens der røres rundt. 
Der må ikke piskes i hviderne, da dette medfører luftbobler i glasuren, 
og gør at dit endelig arbejde får grimme huller. 
Sigt ligeledes altid din flormelis for at forhindre klumper i din glasur. 
Klumperne kan stoppe dine tyller til, mens du arbejder. 
Bliv ved med at tilsætte flormelis til den bliver stående, når du 
trækker en ske op af massen.
Der kan altid tilsættes mere æggehvide hvis den bliver for tør, eller 
mere flormelis hvis den er for blød. 
Læg en våd klud over skålen, for at forhindre udtørring. 
Sprøjteglasuren vil altid blive lidt blødere efter at have stået med 
kluden over et stykke tid pga. glasuren trækker fugten fra kluden. 
Tilsæt lidt mere sigtet flor og rør rundt til massen igen har den ønskede 
konsistens.
  
Tips: Kan laves i forvejen og opbevares i køleskabet. 
Læg et stykke film hen over glasuren og sæt låg på skålen.