4 mellemstore squash skrællede og i tern 
1 spsk  citronsaft 
2 tsk  salt 
2 spsk  smør eller margarine 
2 spsk  hvedemel 
2 ½ dl  mælk 
4 æg 
2 spsk  hakket frisk dild eller dildfrø
 
Lad squashene simre med citronsaften i kogende, saltet vand, der lige dækker, i 15 minutter og hæld væden fra. 
Smelt smørret, rør det med melet og lav en opbagning med mælken.
Pisk æggeblommerne sammen og kom dem i saucen, og tilsæt så squashen og dilden.
Pisk æggehviderne stive og fold dem forsigtig i blandingen. 
Hæld massen i et smurt og melet 1 ½ liters soufflefad.
Varm ovnen op til 180ºC og sæt fadet i en bradepande med vand i bunden.
Bages i ca. minutter eller til souffleen er hævet og stivnet.