1 stor squash ca. 2 kg  eller 2 mindre 
salt, peber 
2 spsk  olie 
1 stort løg i skiver 
2 hakkede hvidløgsfed 
½ l. grønsagsbouillon 
½ tsk  salt 
½ tsk  timian 
1 laurbærblad 
2 ½ dl  hakkede flåede tomater 
2 små squash i skiver 
2 gulerødder i skiver 
2 kartofler i tern 
100 g  kikærter udblødte natten over og kogt 1 time
  
Skær et låg af squashen på langs og skrab kerner og pulp ud, så skallerne bliver ca. 1 ½ cm. tykke.
Drys dem indvendigt med salt og peber.
Læg dem med bunden i vejret og låget ved siden af i en bradepande.
Kom 1 cm. vand i bradepanden og bag squashen ved 180ºC, til den er mør. 
Svits imens løg og hvidløg, og tilsæt, når løgene er klare, den hakkede pulp og de øvrige grønsager og krydderier.
Lad det simre svagt i 45 minutter og lad de kogte, afdryppede kikærter snurre med de sidste 5 minutter. 
Hele blandingen øses op i den varme squashskal.