1 kg  renset squash 
3-4 røde/gule peberfrugter 
3 store løg 
 
Saltlage: 
2 l. vand 
½ dl  salt 
 
Eddikelage: 
5 dl  eddike 
2 dl  vand 
4 dl  sukker 
1 spsk  sellerisalt 
1 tsk  hele  koriander 
1 tsk  gurkemeje 
l ½ spsk  hele  sennepsfrø 
1 tsk  konserveringsmiddel 
Skræl, del og kern squashene ud og skær dem i strimler. 
Rens og striml peberfrugterne og skær løgene i skiver. 
Saltlagen koges og hældes over grønsagerne og stil det koldt i 1 døgn. 
Si væden fra. 
Eddikelagen koges og kom grønsagerne i. 
Lad dem simre over svag varme uden låg til de er møre, tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.  
Hæld det på varme, rene glas og bind til.  
Den færdige pickles er bedst efter 1 måned.