½ kg squash 
½ kg kartofler 
1 skivet løg 
3-4 spsk smør eller margarine 
4 spsk hvedemel 
½ liter bouillon (hønseboulllonterning) 
6-8 bayerske pølser skåret i skiver 
1 æggeblomme 
1 ½ dl fløde 
2-3 tsk sennep 
salt og peber 
1 bdt klippet purløg 
 
Skær squash og skrællede kartofler i 1 cm store terninger. 
Svits løg og squash i fedtstoffet i en gryde. 
Rør melet i og spæd med bouillonen. 
Kom kartoflerne i og lad det snurre i et kvarter. Bland pølserne i og varm igennem. 
Pisk æggeblomme og fløde sammen og rør det i stuvningen. 
Smag til med sennep, salt og peber. 
Anret i et halvdybt fad og drys med klippet purløg.
 
Ikke fryse-egnet