1 tsk  hvedemel 
2 tsk  honning 
1 ¼ dl  varmt vand 
25 g  gær 
21/2 dl  varmt vand eller mælk 
2 spsk  olie 
8 ¾ dl  hvedemel 
1 tsk  salt 
1 ½ dl  squash revet og presset for væde
 
Rør de 4 første ingredienser sammen.
Hæld den varme væde i og bland alle ingredienserne i et stort dejfad.
Ælt dejen godt igennem i ca. 10 minutter, til den er blød og smidig. 
Dejen pensles let med olie og stilles til hævning tildækket på et lunt sted, indtil den har nået dobbelst størrelse.
Tag dejen ud på et melet bord, slå den let sammen og form den til rundstykker.
Lad dem efterhæve på en smurt bageplade i ca. 30 minutter 
Varm ovnen op til 225ºC, sæt pladen på midterrillen, skru ned for varmen til 200ºC, og bag rundstykkerne i 15-20 minutter. 
Rundstykkerne kan pensles med saltet vand og drysses med birkes eller sesamfrø.