Logo

Squash, syltet med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¾ kg squash
1 kg sukker
3 appelsiner
1 ½ litereddike
1 ½ tsk Atamonpulver eller 3 tsk flydende Atamon

De vaskede squash skæres i ikke alt for tynde skiver.
Eddike, sukker og reven skal af appelsinerne bringes i kog.
Squashen komme i og får et opkog.
Saften fra appelsinerne tilsættes.
Atamonen kommes i, og det hele fyldes i Atamonskyllede glas eller krukker, som lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her