Logo

Squashchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 squash
1 løg
1 spsk olie
2 fed hvidløg
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk brun farin
1 spsk Engelsk sauce
2 tsk tomatpure
salt, peber
 
Squashen skæres i små tern og løget hakkes fint, det sauteres i olie, til det er let skinnende.
Hvidløg hakkes og kommes i, det koges af med hvidvinseddike, derefter tilsættes brun farin, Engelsk sauce og tomatpure.
Det koges i cirka 4-5 minutter ved lav varme, smages til med salt og peber og er lige til at servere.
Kan med rette spises både kold og varmt til både kød og fisk, kommes i sandwich eller hvad man kan finde på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her